Köpvillkor – Barndesign.se

Priser och betalning
Hos oss kan du välja mellan följande betalnings alternativ:
Förskottsbetalning (+ 0 kr)
Kortbetalning (MasterCard och VISA) (+ 0 kr)
Faktura (via Klarna, +30 kr)

Leveranstid
Vi skickar inkomna orders varje vardag, snabbast går det om du använder kortbetalning eller faktura.

Ångerrätt och Returer
Skulle ni inte vara nöjd med era beställda varor har ni full returrätt inom 14 dagar.En förutsättning är att produkten returneras i sin orginalförpackning, att den är helt oanvänd och i oskadat skick, att alla märkningslappar, klistermärken och liknande sitter kvar. 
 
Returnera en vara

Skicka ett mail till kundtjanst@barndesign.se med följande information:
* Ordernummer (hittar du i din orderbekräftelse, på följesedeln eller fakturan)
* Ditt namn och kontaktuppgifter
* Antal och namn på de produkter som skall returneras

Returer skickas till följande adress:
Barndesign Sweden AB
Prästkragens väg 15
13245 Saltsjö-Boo

Vid retur av en vara bekostas returfrakten av kunden, vid undantag när det gäller kläder och skor då Barndesign står för returfrakten. Mindre försändelser skickas enklast med brev eller paket till adressen ovan. Vid retur av kläder eller skor, hör av dig till kundtjanst@barndesign.se eller 08 – 731 76 50 så hjälper vi dig med det.

Efter att vi har mottagit och kontrollerat den returnerade varan återbetalar vi varans pris. Det sker alltid inom 30 dagar från det att vi tog emot den returnerade varan.


Garantier
Om vi har levererat en produkt som är felexpedierad eller defekt ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt för att hjälpa dig lösa problemet. Skicka ett mail till kundtjanst@barndesign.se eller ring 08 - 731 76 50 och beskriv felet så hjälper vi dig.

Trygghet
Kortbetalning (Visa och MasterCard) vid beställning på nätet är skyddad med SSL (https). Kortnumret skickas genom krypterad förbindelse direkt till banken.

Orderbekräftelse
När du har gjort en beställning på Barndesign.se skickas det en orderbekräftelse till den mailadress du anger vid din beställning.

Ej uthämtade paket
Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid outlösta paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). Därför tar vi ut en avgift om 150: - om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. 

Åldersgräns för köp
För att handla på Barndesign.se måste du ha fyllt 18 år.

Personuppgifter
Vi sparar följande persondata om våra kunder: 
Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.
Beställningar: ip-adress, E-post, Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter. 

© Copyright 2010 - Barndesign.se
Barndesign.se
08-650 600